Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Sfântul Nicodim mi-a spus să îi cer ajutorul

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți!

Mă numesc Adriana Anișoara Neacșu, am 38 ani, sunt căsătorită religios de 10 ani cu Mihai Cristian, și avem un băiețel de 8 ani și jumătate – Vlad Andrei.

Vă scriu pentru că de 2 luni am aflat că am leucemie. Am facut tratamentul cu rezultate bune, iar acum voi începe curele de consolidare. Aseară m-am rugat mai mult decât de obicei și am fost foarte emoționată pentru că încep curele. Azi noapte, în vis mi-a apărut o icoană. Mi-a spus că este Sfântul Nicodim și că să cer ajutor și să mă rog. După care m-am trezit. Îmi doresc din tot sufletul să venim la Mănăstirea Tismana în speranța că Sfântul Nicodim mă va ajuta. 
Vă rog să mă pomeniți, să mă ajute Sfântul Nicodim să trec peste această încercare. De îndată ce am voie de la medici să fac această călătorie, de la București la Tismana, o voi face negreșit.
Sfântul Nicodim mi s-a arătat în vis, fără să mă fi rugat la dânsul, fără să mă fi gândit, de aceea cred și asta a fi o minune și mă rog la Dumnezeu să ajung cât mai repede la moaștele Sfinției Sale.
Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți! Amin! 

Citiți și: Cine ești? Sfântul Nicodim de la Tismana

Publicitate
%d blogeri au apreciat: